Twente blijft winnen, PSV blijft verliezen

In speelronde 30 van de E-Divisie pakte Jaimy van den Boogaard zowaar zijn tweede zege. PSV’er Romal Abdi zag Willem II voorbij gaan.

FC Utrecht-FC Twente: 0-1
Van den Boogaard moest lang wachten op zijn eerste zege in de E-Divisie, maar na zijn winst op Abdi in speelronde 29 voegde hij er een speelronde later weer een aan toe.

Dit keer moest een gefrustreerde Lode de Boo eraan geloven. “Echt een schijtpot”, was zijn duidelijke commentaar tijdens de wedstrijd. Tot overmaat van ramp moest hij in de 77ste minuut de 0-1 (kopbal Neymar) incasseren.

Check het winnende doelpunt van Van den Boogaard hier:

PSV-Willem II: 0-1
De kraker onderin de E-Divisie werd in het voordeel van Willem II’er Daniel Kuipers beslist in de 32ste minuut. De wedstrijd kabbelde verder rustig voort en gescoord werd er niet meer. Door de zege van Kuipers is hij Abdi voorbij in het klassement en voelt de PSV’er de hete adem van Van den Boogaard in zijn nek.

NEC-Ajax: 0-1
Net als de vorige drie duels wist Dani Hagebeuk de drie punten te pakken, maar met miniem verschil. Tegen Romano Jansen had hij het verder best wel makkelijk aangezien de 0-1 viel uit een strafschop en Jansen daarbij ook nog eens rood had gekregen.

Check alle uitslagen van speelronde 30 hier: