Technische problemen in de E-Divisie, Ajax blijft winnen

Een klein technisch probleem in de tweede helft van Groningen – Ajax mocht de pret niet drukken en de kalmte van Lode de Boo levert een punt op.

 

FC Groningen – Ajax

Dani Hagebeuk blijft superieur in de E-Divisie met zijn achtste overwinning op rij. Hij had al binnen 17 minuten een 0-2 voorsprong die Absalom Warkor niet meer wist te veranderen. Tijdens de tweede helft was er een probleem met de ‘capturing’ van de beelden van de wedstrijd waardoor hier helaas weinig van te zien was. Gelukkig was er ook niet veel om te missen, want de stand bleef steken op 0-2.

 

ADO Den Haag – FC Utrecht

Mitchel Denkers en Lode de Boo vertoonden een leuke wedstrijd met twee kalme spelers, waarbij vooral De Boo opviel met een stoijcijnse instelling die hem geen windeieren opleverde.

Zoals vaker gebeurd in de E-Divisie, waren er ook deze wedstrijd bij de aftrap al meteen enkele wissels, maar nog voordat deze wissels konden worden uitgevoerd stond ADO al op 1-0. Ironisch genoeg werd de doelpuntenmaker zodoende direct op de bank gezet. Vervolgens was er een grote kans voor Utrecht, maar de keeper bood redding voor ADO. De Boo wist de druk er op te houden en maakte een verdiende gelijkmaker, echter pakte Denkers kort daarna weer de overhand: 2-1. Dankzij een bijzonder rustige De Boo bleef Utrecht goed combineren met als resultaat een prachtige aanval, maar helaas zonder volwaardig schot. Een net zo mooie aanval mondde wel uit in een doelpunt waardoor de eindstand kwam op 2-2.

 

NEC – Heracles

Na de openingstreffer van Heracles stak ook hier een technische bijzonderheid de kop op. Door een bug in het systeem kreeg Bryan Hessing het andere team in beeld tijdens de wissels. Gelukkig voor Hessing raakte hij niet van slag en tekende in de 15e minuut al aan voor de 0-2 en vijf minuten later voor de 0-3. Binnen dertig minuten werd de vierde goal al gemaakt, want Romano Jansen wist via Özil nog wat perspectief te bieden voor NEC. Het bleef echter bij perspectief, want in de attractieve tweede helft behield Hessing de overhand, maar wist niet meer te scoren, waardoor de eindstand van 1-3 al na 30 minuten op het scorebord stond.

Bekijk hieronder de uitslagen en hier de stand in de E-Divisie.

 

Uitslagen E-divisie speelronde 25-3