Schitterende kraker PSV-Heracles, Kok hard onderuit tegen Heijnen

Ali Riza Aygün heeft in zijn eerste E-divisieduel meteen laten zien waarom we dit seizoen rekening met hem moeten houden. Tegen Bryan Hessing van Heracles Almelo kwam hij 1-3 achter, maar wist hij met 4-3 te winnen.

Aygün, sinds dit seizoen de nieuwe E-Divisiespeler voor PSV, deelde de eerste tik uit door in de 18de minuut de 1-1 te maken. Vervolgens nam Hessing het heft in handen en na een snelle gelijkmaker leidde hij tien minuten voor rust al met 1-3.

Vlak voor de rust maakte Aygün er 2-3 van en in de 70ste minuut stond het zelfs 3-3. Het feest was voor PSV helemaal compleet toen Aygün 8 minuten voor tijd de 4-3 maakte.

Valse start voor Kok

Voor Tony Kok was zijn eerste wedstrijd in de E-Divisie er een die hij snel wil vergeten. Tom Heijnen walste namelijk met 5-0 over hem heen. Een verrassende uitslag, zeker ook omdat beide ploegen aantraden met maar liefst 5 icons.

Kok kwam echter geen moment in z’n spel en keek in de rust al tegen een 2-0 achterstand aan.

Bizar slot bij VVV-ADO

Debutant Sandro Cooiman liet zien dat hij een aanwinst is voor de E-Divisie. De esporter van VVV-Venlo verloor weliswaar met 2-1 van Mitchel Denkers (ADO Den Haag), maar hij had zeker een puntje verdiend.

Het was lang wachten op de eerste goal in deze wedstrijd. Denkers dacht dan ook dat hij in de 84ste minuut de winnende treffer maakte, maar een minuut later maakte Cooiman er weer 1-1 van. Omdat Denkers in de 89ste minuut nog een keer scoorde, ging hij er alsnog met de drie punten vandoor.

Alle duels van vandaag zijn hier terug te kijken.