Promovendus VVV presenteert maar liefst twee esporters

VVV-Venlo is de eerste promovendus die zijn esporters voor het komende seizoen van de E-divisie bekend heeft gemaakt. De uit Horst afkomstige broers Sandro en Nick Cooiman zijn door de Limburgers aangetrokken om op de digitale velden te strijden voor de club.

Wie van de twee gaat spelen in de E-Divisie is nog niet duidelijk, vooralsnog lijkt het erop dat ze dat allebei gaan doen.

Intensieve zoektocht

De keuze voor de broers is volgens de club voortgekomen uit een intensief voortraject. De afgelopen maand hebben in de regio vier voortoernooien plaatsgevonden waaruit 16 finalisten voort zijn gekomen.

De potentiele kandidaten moesten daarnaast een vlog maken en hun kwaliteiten laten zien tijdens de finaledag. Nick en Sandro kwamen daarbij als besten uit de bus.

E-Divisie bijna compleet

Met het aantrekken van de broers is het deelnemersveld voor het komende seizoen van de E-Divisie zo goed als compleet. Vooralsnog blijven alle huidige esporters betrokken bij hun club. Alleen de andere ploeg die vorig seizoen promoveerde, NAC Breda, heeft nog geen esporter aangetrokken.