NAC start zoektocht naar esporter

NAC Breda was naast Excelsior nog de enige club die zonder esporter zat voor het komende seizoen in de E-Divisie. Daar gaat nu verandering in komen want de Brabanders zijn sinds vandaag hun zoektocht gestart.

“Ben jij supporter van NAC, een bijzondere persoonlijkheid, thuis in de wereld van vlogs en kun je bovendien een aardig online balletje trappen in FIFA? Dan is de Parel van het Zuiden op zoek naar jou. NAC gaat, in samenwerking met hoofdsponsor CM, deze weken namelijk op zoek naar een supporter die de club kan vertegenwoordigen in de E-divisie.”

Zo luidt de aankondiging op de website van de club. Tussen 11 en 14 september zijn er vier online voorrondes. Tijdens iedere voorronde zijn er vier plekken te verdelen voor de finaledag op 22 september.

Alle finalisten zullen het opnemen tegen een huidige speler uit de E-divisie, om de verhouding van het niveau te testen.

Daarnaast zullen de supporters van B-side Rats alle deelnemers aan de tand voelen in een interview en hebben de finalisten een sollicitatiegesprek met medewerkers van NAC. Pas daarna zal de club de nieuwe esporter bekend maken.

Net als bij Excelsior hebben de Brabanders de handen ineen geslagen met Pro Players. Aanmelden voor de voorrondes kan hier.