Hessing eerste eSporter in E-Divisie met eigen sponsor

De E-Divisie lijkt een succes te worden en daar springen bedrijven graag op in. Heracles-speler Bryan Hessing profiteert daar als eerste van.

Schoonmaakbedrijf Asito heeft namelijk besloten Hessing persoonlijk te gaan sponsoren. Dat betekent dat Hessing zich full-time kan gaan richten op de E-Divisie en zijn carrière als eSporter. Ook krijgt hij een eigen skybox in het Polman stadion. Asito was ook al hoofdsponsor van Heracles Almelo.

Hessing reageerde uiteraard enthousiast op het nieuws.

“Het is natuurlijk al een jongensdroom dat je van je liefhebberij je beroep kunt maken. Het feit dat Asito als hoofdsponsor samen met Heracles Almelo en mij wil bouwen aan mijn sport en de ontwikkeling ervan, maakt het alleen maar mooier.”

“Via esport kunnen wij een heel andere doelgroep bereiken dan met regulier voetbal”, schrijft de PR-manager Van Asito, Sander Haas, in zijn weblog.

“Dit zijn veelal jongeren die niet in het stadion komen, maar wel de perfecte doelgroep zijn om bij ons vakantiewerk te doen bijvoorbeeld. Vakantiewerk in de schoonmaak is lucratief.”

Bron: www.asito.nl
Foto: Heracles Almelo