Excelsior dompelt Heracles in rouw in E-Divisiekraker

Woensdag stond er een heuse kraker op het programma in de E-Divisie. Nummer 2 Excelsior trad aan tegen nummer 3 Heracles en sleepte in de ‘dying seconds’ een 1-1 gelijkspel uit het vuur.

Bryan Hessing (Heracles) en Danny Hazebroek (Excelsior) zijn beiden op jacht naar de eerste plek van Ajax, dat tot nu toe alle wedstrijden wist te winnen.

Bryan leek lange tijd de beste papieren te hebben om dichterbij te komen, aangezien hij lang een 1-0 (doelpunt Gareth Bale) voorsprong verdedigde. Toen de blessuretijd al liep perste Danny er nog een laatste counter uit. En net als bij Heracles wist hier ook Gareth Bale het net te vinden.

sc Heerenveen pakte zonder veel moeite de tweede zege van dit seizoen. Niels Krist won met 2-0 van Jaimy van den Boogaard (FC Twente), die door de nederlaag nog altijd zonder zege is.

Ook Ian Ter Schuur (Go Ahead Eagles) is nog zonder winst in de E-Divisie. Maar, zoals wel vaker de laatste wedstrijden, verloor hij nipt en niet geheel kansloos. Dit keer was Roda JC (Tom Heijnen) met 2-1 te sterk.
De overige wedstrijden van speelronde 23 worden donderdag en vrijdag afgewerkt.