Daalhuisen zorgt in e-Klassieker voor eerste puntenverlies Hagebeuk in E-Divisie

Feyenoorder Jaey Daalhuisen heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen meteen toegeslagen in de e-Klassieker tegen Ajacied Dani Hagebeuk.

De nieuweling van de Rotterdammers wist er in de allerlaatste seconde van de wedstrijd tegen de landskampioen 2-2 van te maken. Het betekende het eerste puntenverlies ooit van Hagebeuk, die vorig seizoen al zijn 17 duels won.

Hagebeuk was al snel gewaarschuwd want Daalhuisen opende in de 16de minuut de score via Luka Modric. Het was de eerste kans voor de Rotterdammers, maar Hagebeuk toonde veerkracht en benutte na de aftrap direct ook zijn eerste kans, 1-1.

Toen Hagebeuk met Ruud Gullit er 1-2 van maakte, leek Daalhuisen niet van slag en waren er kansen over en weer.

Na de rust kreeg Hagebeuk meerdere keren de kans om de wedstrijd in het slot te gooien, maar het was Daalhuisen die uiteindelijk wist te scoren. Diep in blessuretijd drukte hij af met Paul Pogba en bepaalde hij de eindstand op 2-2.

Drie goals in laatste vijf minuten beslissen AZ-FC Utrecht

Danny Hazebroek wist in zijn debuut voor FC Utrecht net geen punten te pakken tegen het AZ van Aristote Ndunu, 3-2. Het venijn zat hem in deze wedstrijd vooral in de staart. Ndunu maakte vijf minuten voor tijd de 2-1 en dacht de drie punten binnen te hebben.

Hazebroek vocht zich echter terug en scoorde direct vanaf de aftrap de 2-2. Maar waar iedereen uitging van een gelijkspel wist Ndunu zich nog een keer op te richten en in de 88ste minuut zorgde zijn Cristiano Ronaldo voor de volle buit.