Frank van der Slot Absalom Warkor

Ajax versterkt koppositie, ADO wint van Feyenoord, spanning bij Sparta – Groningen

Alle wedstrijden van speelronde 23 in de E-Divisie zijn nu gespeeld met een gelijkspel als meest vermakelijke pot.

In een stroperige wedstrijd won Mitchel Denkers van ADO Den Haag nipt van Feyenoord eSporter Quinten van der Most met 1-0.

Vitesse E-Divisionist Paskie Rokus wist niet onder de druk van Ajacied Dani Hagebeuk uit te komen. Ondanks de gevoelsmatig belangrijke 1-3 van Vitesse op slag van rust, kwam Ajax niet meer in de problemen met 2-5 op het scorebord na het laatste fluitsignaal.

Spartaan Frank van der Slot nam het op tegen Absalom Warkor van FC Groningen en dit leidde tot een spannende pot met veel kansen over en weer, maar een 0-0 stand bij rust. Na een verwoestend afstandschot van Yaya Touré in de 70e minuut voor Groningen, leek het er even op dat Warkor de winst over de streep kon trekken. Van der Slot knokte zich echter terug met een schot op de paal die uiteindelijk tot doelpunt verzilverd kon worden door Gareth Bale van Sparta. Het vermakelijke slot van de wedstrijd leverde verder geen goals meer op en bleef 1-1.

Uiteraard kan je alle wedstrijden hier bij Studio eSport terugkijken. Bekijk hieronder de uitslagen van speelronde 23 en bekijk hier de stand in de E-Divisie.