Aankoop Suárez wordt Feyenoorder niet in dank afgenomen

Feyenoord-speler Quinten van der Most is even niet zo geliefd bij de supporters van Feyenoord. Hij heeft namelijk oud-Ajacied Luis Suárez gekocht.

Zaterdagavond tweette Van der Most zijn nieuwe aanwinst, een in-form Suárez. Het duurde echter niet lang voordat het aantrekken van de ex-Ajacied hem op wat negatieve reacties kwam te staan.

“Onmiddelijk stoppen want je kiest geen speler die zo gehaat is in de Kuip”, liet @kingofdekuip weten. “pleur op joh met je Suárez, je speelt toch voor Feyenoord ofniet?”, aldus @JeremyS_010. @jesse_thom denkt er ook het zijne van. “Kan toch niet dat je dit als Feyenoord e-sporter tweet.”

Van der Most, momenteel zevende in de E-Divisie, reageerde luchtig en liet duidelijk weten waarom hij voor de Uruguayaan heeft gekozen. “Ook al heeft Suárez bij de verkeerde club gespeeld, ik heb alsnog heel veel respect voor hem als voetballer, omdat het gewoon de beste spits ter wereld is.

“Zelf had ik ook graag gezien dat de E-Divisie wordt gespeeld met de normale spelers van de club, maar dit is FUT. De reden dat ik Suarez TOTY heb gekocht, is omdat het de beste spits van het spel is, en daar zal ik het voor dit seizoen mee moeten doen. Hopelijk volgend seizoen met de echte spelers van de clubs!”